Bylinné kapky CUKR NORMAL - 50ml - Dr. Popov

90 Kč –11 %
Bylinné kapky CUKR NORMAL - 50ml - Dr. Popov
90 Kč –11 % 80 Kč / balení 160 Kč / 100 ml
2 kusy
Můžeme doručit do:
22.9.2020

Bylinné kapky pro udržení normální hladiny cukru v krvi.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bylinné kapky CUKR NORMAL - 50ml

Doplněk stravy s obsahem alkoholu

Originální bylinné kapky Dr.Popov jsou vyváženou směsí extraktů z bylin, nebo částí rostlin. Tato kombinace účinků výluhů z rostlin napomáhá k udržení normální hladiny cukru v krvi.

Bylinné kapky Cukr normal obsahují: Voda, jemný kvasný líh (alk. 40% obj.), kopřiva nať, borůvka list, pampeliška list, fazole lusk bez semen, jestřabina nať, maral kořen, lopuch kořen.

Doporučené dávkování: 3x denně užívat 20 kapek tinktury. Tinkturu je možno nakapat i do nápoje, např. vody, čaje.

Doporučená denní dávka (60 kapek) obsahuje extrakt a á 57,9 mg všech obsažených bylin.

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Před použitím protřepat, lehký zákal není na závadu. Uchovejte v suchu při teplotě 5-25°C.

Kontakt na výrobce: Dr. Popov s.r.o., Plzeňská 857, 348 15 Planá, IČ: 26324881

_____

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o účincích této byliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích nebo v herbáři.

Doplňkové parametry

Kategorie: Bylinné kapky - směsi bylin
? Struktura: Kapky
? Problematika: Normální hladina cukru
Účinná látka: Maral, Pampeliška, Kopřiva, Borůvka, Fazole, Jestřabina, Lopuch
Složení: Voda, jemný kvasný líh (alk. 40% obj.), kopřiva nať, borůvka list, pampeliška list, fazole lusk bez semen, jestřabina nať, maral kořen, lopuch kořen
Velikost balení: 50 ml
Doporučené dávkování: 3× denně užívat 20 kapek tinktury

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: