Himálajská jedlá sůl - Růžová do mlýnku - 560g - Cereus

Kód: 14377
48 Kč –19 %
Himálajská jedlá sůl - Růžová do mlýnku - 560g - Cereus
48 Kč –19 % 39 Kč / balení 69,64 Kč / 1000 g
Skladem
Můžeme doručit do:
20.8.2019
Růžová himálajská sůl je pro svůj vyvážený obsah minerálů v panenské podobě vhodná pro běžné každodenní použití v kuchyni.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Velikost krystalů : 3-5 mm Krystalická sůl Cereus je vytěžena z jednoho z nejstarších přírodních zdrojů na zemi z jihozápadních fosilii Himalájí. Tato sůl je 250 milionů let stará a je jedinečně čistá. Je ručně těžena, omývána a usušena na slunci. Na stolní sůl se používá jen ta nejlepší kvalita, jen cca 10% vytěžené soli. Tato sůl je pravidelně podrobována analýzám nezávislých biochemických a biofyzikálních ústavů v Německu. Tento přírodní pokrm je bohatý na esenciální minerály v takové podobě, která je velmi snadno vstřebatelná lidskými buňkami. A to proto, že se jedná o sůl v podobě krystalické nikoliv kamenné. Krystaly vznikaly po miliony let obrovským tlakem na sobě ležících hornin a proto jsou minerály a částečky v této soli tak malé a pro buňky v tělesné buňky jednoduše vstřebatelné. (Sůl je koloidní). Vysoká bioenergetická hodnota soli je zajištěna velkým množstvím čistých krystalů. Toto řadí sůl Cereus mezi nejvzácnější stolní soli. Sůl neobsahuje žádné umělé nebo chemické příměsi. Růžová sůl je velmi chutná a výborně osolí vaše pokrmy, ať už studené či vařené kuchyně. Je bohatá na esenciální minerály v přírodní podobě, zejména vápník, draslík, hořčík, železo, zinek, mangan, stopové množství jódu. Přírodní sůl - se všemi svými minerály - je to, co v našem těle způsobuje, že dokážeme myslet. Aby náš organismus dokonale fungoval, potřebujeme sůl jako celek se všemi jejími součástmi. Růžová himálajská sůl je jedinečná pro svůj vyvážený obsah minerálů v panenské podobě. Je vhodná pro běžné každodenní použití v kuchyni. O růžové soli více: Růžová sůl je jedna z velmi mála variant, které dosud zůstávají v přírodě čisté a stabilní. Přírodní růžové soli jsou známé svým obsahem esenciálních stopových minerálů a svou schopností regulovat vyváženost buněčných tekutin. Růžové odstíny získávají tyto soli díky přítomnosti oxidu železa a hojnému obsahu stopových minerálů. Tyto minerály bývají přítomně v tzv. koloidní formě a mívají vzájemně propojenou strukturu, usnadňující jejich absorpci a jejich výživná schopnost je tak pro tělo znásobována. Růžová sůl bývá často pojmenovávána podle svého původu. Mezi nejuznávanější druhy patří himalájská sůl – i když se třeba těží na Havaji, v Austrálii, Peru, Utahu nebo v Polsku. V rozporu s rozšířeným přesvědčením tyto druhy solí nezvyšují krevní tlak. Jejich schopnost regulovat vyváženost tekutin jim dovoluje zároveň i stabilizovat tlak krve na zdravých hodnotách. Mezi další přínosy růžových solí patří tyto: Podporují zdravou hladinu cukru v krvi Umožňují produkovat energii v těle Absorbují částice stravy Podporují cévní a dýchací systémy Podporují zdravé nosní dutiny Jsou prevencí proti svalovým křečím Zesilují kosti Upravují spánek a náladovost Zlepšují tělesné libido Podporují imunitní systém Stabilizují srdeční tep a tlak krve Odstraňují překyselení Růžová sůl je také výborným prostředkem proti astmatu a alergiím. Mívá jedinečnou schopnost uvolňovat zahuštěné sekrety z plic a zastavovat nadměrnou vodnatou sekreci hlenu z nosu. Lze ji užívat také pro léčebné účely – působí totiž jako přírodní antihistamin. Doporučuje se pít 2-3 sklenice vody s malým přídavkem růžové soli. Při léčebném užívání těchto solí mějte na paměti své tělo a naslouchejte mu. Některé tělesné typy potřebují více soli než jiné. Pokud máte chuť na něco slaného, obvykle to znamená, že vám schází stopové minerály. Řiďte se proto svým instinktem a přidávejte si do svého jídla o něco více růžové soli. Pokud zrovna nemáte chuť na slané, pak se vraťte se solením zpět ke zmenšeným dávkám.

Doplňkové parametry

Kategorie: Himálajská jedlá sůl
Hmotnost: 0.56 kg
Velikost balení: 560 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.