15 položek celkem
Zelené potraviny mají blahodárné účinky na lidský organismus. Zelené potraviny jsou bohaté na vitamíny, minerály, antioxidanty a další tělu prospěšné látky. Jsou přírodním zdrojem energie, čistí organismus od toxických látek, podporují imunitní systém. Do této skupiny patří především mladý ječmen, mladá pšenice, vojtěška neboli alfalfa, chlorella a spirulina, které obsahují maximum přírodních látek díky pouhému šetrnému sušení BEZ konzervantů, přísad a barviv. Především pak nabízeme zelené potraviny v BIO kvalitě.
  
Čištění organismu je velice důležité pro správnou funkci všech orgánů a tak i celého organismu. Kvalitním čištěním se prodlužuje biologický věk člověka a vytváří se ochrana proti nemocím, protože se tělo zbaví všech nežádoucích látek. To je jeden z hlavních důvodů, proč jsou zelené potraviny stále více vyhledávané. Dále obsahují chlorofyl, který zlepšuje krevní obraz, pomáhá urychlovat hojení ran, zároveň brání zánětům a infekcím. 
  
Zelená je také barvou lásky, proto zelené potraviny pomáhají otevírat srdeční čakru člověka. Zelené barvivo obsahuje sluneční světlo a energii, což je pro nás organismus důležité. Zelečný ječmen pak obsahuje tryptofan, ze kterého se vytváří serotonin, který je znám jako hormon radosti a štěstí. Správná hladina serotoninu pomáhá předcházet depresím a únavě. Večer pak serotonin tělo přeměňuje na melatonin, který je zase důležitý pro zdravý spánek.