Hodnocení obchodu

4,9 93 hodnocení
5
85x
4
6x
3
0x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZH Avatar autora | 21.8.2019
Velký výběr, přijatelné ceny. Kvalitu výrobků zatím nemohu posoudit. ZH
JP Avatar autora 21.8.2019
Moc děkujeme za krásné hodnocení. Věříme, že budete spokojená i s kvalitou výrobků. Oceníme, pokud nám poté dáte vědět, abychom od Vás měli zpětnou vazbu. :) Mockrát děkujeme a těšíme se zase někdy příště. Mějte krásné dny. S láskou, Tým CestaBylin
JK Avatar autora | 19.8.2019
Šlo o první nákup a spokojenost, příjemné jednání, rychlé dodání.
JP Avatar autora 19.8.2019
Moc děkujeme za pěkné hodnocení a jsme rádi, že jste s námi spokojen. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu a objednávku. :)
TA Avatar autora | 15.8.2019
S Vaším obchodem jsem naprosto spokojená, nakupuji zde už delší dobu a vždy najdu, co potřebuji, ocenuji také rychlou dodací lhůtu a příjemný personál. Jednoznačně doporučuji...
JP Avatar autora 15.8.2019
Moc děkujeme za krásné hodnocení. Jsme rádi, že jste s naším e-shopem spokojená a věříme, že to tak bude i nadále. Připravujeme nové funkce, lepší přehlednost i nové produkty. Máte se na co těšit. :) S láskou, Tým CestaBylin
TD Avatar autora | 7.8.2019
Všechno naprosto v pořádku a přesně jak má být.Děkuji moc za skvělý nákup,určitě nebyl poslední.
JP Avatar autora 15.8.2019
Moc děkujeme za krásné hodnocení. Jsme rádi, že jste s naším e-shopem spokojený. A věřím, že Vaše spokojenost bude i nadále růst. :) Těšíme se na Vaši další návštěvu a objednávku. S láskou, Tým CestaBylin
Avatar autora | 28.7.2019
Rychlost dodání,velký výběr
Avatar autora | 14.7.2019
Zboží přišlo velmi rychle a naprosto v pořádku. Děkuji
Avatar autora | 2.7.2019
+ ihned se ozvali, vše OK

Příjemné jednání, info o zpoždění dodání, doporučuji
Avatar autora | 7.6.2019
Spokojen
Avatar autora | 3.6.2019
vše pečlivě zabaleno a rychle dodáno...i malý dáreček přibalen...
Avatar autora | 23.2.2019
+ Dostupnost knihy
- Z daného titulu je k dispozici pouze druhý díl, první a třetí díl jsem musela objednat jinde

Avatar autora 23.8.2019
Dobrý den, nevíme v čem by mohl být problém, ale od daného titulu nabízíme všechny tři díly v dostupnosti skladem. Přejeme pěkný den
Avatar autora | 15.1.2019
+ Rychlé vyřízení mé objednávky. Provedla jsem krátce za sebou 2 objednávky. Obě objednávky byli sloučeny a mně vráceny peníze za poštovné. Moc děkuji, to se mi nestává.

Avatar autora | 30.12.2018
+ Rychle dodání
+ Super ceny
+ Dostupnost zboží
+ Komunikace

Avatar autora | 15.12.2018
Prodejci byli pružní a ochotní při domluvě na osobním odběru v prodejně. Když neměli požadované zboží, nabídli mi ekvivalentní se slevou. To považuji za velmi vstřícné gesto.
Avatar autora | 19.11.2018
+ přehledné stránky
+ rychlé vyřízení objednávky
+ dárek za nákup

Avatar autora | 13.11.2018
+ Rychlá doprava
+ Komunikace
+ Ceny
+ Dostupnost zboží

Avatar autora | 21.10.2018
+ Špičkový sortiment.
+ Promptní dodávka.
+ Spolehlivý shop!!!

Naprostá spokojenost !!! Již jsme provedli opakovaný nákup - opět s naprosto seriozním a profesionálním výsledkem. Nelze než DOPORUČIT!
Avatar autora | 19.10.2018
+ Velmi rychlé dodání

Avatar autora | 16.10.2018
+ Velký výběr
+ Rychlost doručení

Avatar autora | 15.10.2018
+ super obchod, velký výběr, skvělý vedoucí

Avatar autora | 2.10.2018
Velmi dobré informace, rychlá dodávka...