Hodnocení obchodu

4,9 503 hodnocení
5
485x
4
13x
3
0x
2
3x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
PI Avatar autora Petr Přívětivý, Ing. | 9.1.2023
Ano !
EF Avatar autora Ester Fürstová | 28.12.2022
Zboží došlo, ale po mailové komunikaci dvě věci nebyly skladem. Domluveno vrácení peněz, zatím ale nedorazily. Je to cca týden. Snad peníze dorazí…
XV Avatar autora Xenie Večerková | 9.12.2022
Ano
VV Avatar autora Vladimíra Večeřová | 30.11.2022
Nelíbila se mi dlouhá dodací lhůta. Pochopila bych, kdyby se obchod ozval a sdělil, že z nějakých důvodů se zásilka zpozdí. Ale já už jsem ani nečekala, že krémy dorazí. Naštěstí jsem je nikde znovu neobjednala.
PH Avatar autora Petra Hochmanová | 29.11.2022
Velmi milá paní na zákaznické lince. Když měli obsazeno, hned volali zpět a pak velmi dobře poradili.
LK Avatar autora Libuše Kollová | 10.11.2022
Veliká spokojenost
Avatar autora Jitka Černá | 24.10.2022
Jo super
JL Avatar autora Jitka Lošonská | 12.10.2022
Velice jsem byla spokojená.
LH Avatar autora Ladislav Hejkrlík | 6.10.2022
Opravdu jemně mleté, dobrá rozpustnost
Avatar autora Petr Šimon | 8.9.2022
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 13.9.2022
Děkuji Vám za hodnocení. Jsem rád, že jste spokojený a těším se na Vaši další objednávku. :) Krásné dny s CestouBylin :)
NK Avatar autora Nikola Kučerová | 3.9.2022
Nejsem absolutně spokojená s mojí poslední objednávkou. Fakt už jsem naštvaná, tak proto tahle recenze. Zinkáček je jediný krém na dětskou prdku, kterej malej zabírá na opruzeniny. Doba dodání byla psaná 2-3 dny. Okej. Vydržíme. Zinkáček co sem měla doma se mi zkazil tak potřebuju rychle rychle novej - dítě několikrát denně pláče, chytá se za prdku au au au (jen dodám zkazil se mojí chybou-uchováván ve vysokých teplotách a jakoby zhrudkovatěl, máme podkrovní ložnici a bylo tu i 30° plus) Objednam hned dva - druhý na moje chvály do nebes pro sestřenku a jejího prcka. V neděli 21.8 okamžitá platba, super normální eshopy pondělí max úterý hned odešlou ne. Objednávku teda odeslali ve čtvrtek, v pátek ráno už to teda naštěstí bylo v Z-Boxu, ale pouze jeden kus. Nikdo mi nic neřekl, nikdo mi nepsal, nevolal sám od sebe, že teda pardon, máme jen jeden kus, chcete ho poslat nebo počkáte? Nebo cokoliv jinýho bych teda očekávala jako první krok že udělá eshop co nemá moji kompletní objednávku. Reakcí na můj email byla teda omluva, že dorazí druhý krém během příštího týdne. Sestřence sem krém dala, že do pár dnů mám krém doma. Ha ha ha ha. Máme 3.10 a druhý krém nebyl ani odeslán. Ale v pohodě, malej už se prdka zahojila samovolně. Termín porodu mam v dubnu 2023, tak snad mi krém dojde včas do výbavy pro miminko.
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 5.9.2022
Pěkný den, chápu, Vaše rozhořčení. Jak jsem Vám psal do e-mailu, měl jsem daný týden dovolenou. Vzhledem k tomu, že jsem jediná osoba, která řeší skladovou dostupnost a objednávky, zároveň zákaznický servis, nebyl kdo by danou situaci vyřešil. Když jsem četl Váš e-mail, ihned jsem zadal do skladu, aby Vám poslali zbylý kus. Neměl jsem ale prostor Vám o tom napsat e-mail, takže jsem tak učinil následující den. Poučil jsem se z toho a momentálně je k dispozici již zákaznická linka (dokonce nonstop), která v případě potřeby mě zaurguje, abych situaci vyřešil. Zinkáček nám dorazil v pátek, ale vzhledem k tomu, že o sklad se stará logistická firma, která má několik e-shopů na starost, tak jej nestihli zaslat (outsourcuji provoz e-shopu, protože sám bych to nezvládal). Dnes Vám již zaslán bude a přibalí Vám i malý dárek jako omluvu za danou situaci. Ještě jednou se omlouvám a přeji hezké dny.
MJ Avatar autora Marie Junková | 26.8.2022
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 31.8.2022
Děkuji Vám za hodnocení. Jsem rád, že jste spokojená a těším se na Vaši další objednávku. :) Krásné dny s CestouBylin :)
Avatar autora | 22.8.2022
+ Rychlé dodání

JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 31.8.2022
Děkuji Vám za hodnocení. Jsem rád, že jste spokojená a těším se na Vaši další objednávku. :) Krásné dny s CestouBylin :)
Avatar autora Markéta Šlemarova | 16.8.2022
Velice
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 17.8.2022
Děkuji Vám za hodnocení. Jsem rád, že jste spokojená a těším se na Vaši další objednávku. :) Krásné dny s CestouBylin :)
M Avatar autora Michal | 16.8.2022
Rychlost, výběr, komunikace, vše výborné.
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 16.8.2022
Děkuji Vám za hodnocení. Jsem rád, že jste spokojen a vše proběhlo na jedničku. Těším se na Vaši další objednávku. :) Krásné dny s CestouBylin :)
DK Avatar autora Dagmar Kilianová | 11.8.2022
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 16.8.2022
Děkuji Vám za hodnocení. Jsem rád, že jste spokojená a těším se na Vaši další objednávku. :) Krásné dny s CestouBylin :)
MK Avatar autora Marie Krizova | 4.8.2022
Jsem velice spokojená s vašimi produkty. Mám ráda přírodní věci.
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 16.8.2022
Děkuji Vám za hodnocení. Jsem rád, že jste spokojená a těším se na Vaši další objednávku. :) Krásné dny s CestouBylin :)
Avatar autora Petr Čada | 28.7.2022
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 28.7.2022
Děkuji Vám za hodnocení. Jsem rád, že vše proběhlo v pořádku. :) Těším se na Vaši další objednávku. Mějte krásné dny s CestouBylin :)
JS Avatar autora Jana Sofkova | 18.7.2022
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 28.7.2022
Děkuji Vám za hodnocení. Jsem rád, že vše proběhlo v pořádku. :) Těším se na Vaši další objednávku. Mějte krásné dny s CestouBylin :)
EJ Avatar autora Eva Jůnová | 18.7.2022
Dobře, děkuji.Doufám že mi to pomůže.
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 28.7.2022
Děkuji Vám za hodnocení. Jsem rád, že vše proběhlo v pořádku. :) Určitě pomůže. :) Těším se na Vaši další objednávku. Mějte krásné dny s CestouBylin :)