Hodnocení obchodu

4,9 129 hodnocení
5
119x
4
7x
3
0x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
JR Avatar autora Jana Rantošová | 16.1.2020
Byla jsem moc spokojená. Rychlé dodání. Moc milí vzkaz . Dala jsem si ho na lednici. Bylinky už jsem užívala a vím že fungují. Jana
S Avatar autora Stanislava | 14.1.2020
Rychlé vyřízení a dodání mojí objednávky. Dostatečně zabalené zboží. Přiložený "vzkaz" potěšil.
RB Avatar autora Radoslav Boksan | 13.1.2020
Zatím nemůžu posoudit účinnost, je to příliš krátký čas.
D Avatar autora Dana | 6.1.2020
Spokojenost, rychlé dodání zboží, zatím nemůžu posoudit účinnost, je to příliš krátký čas. Pokud budu spokojená určitě přidám podrobnosti
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 7.1.2020
Mockrát děkujeme za krásné hodnocení. :) A těšíme se i na hodnocení produktů. :) Mějte báječné dny s CestouBylin!
LN Avatar autora Lenka Nečasová | 22.12.2019
Prozatím netuším, protože mi objednávka do dnešního dne vůbec nedošla ..........
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 22.12.2019
Pěkný den přeji, daná situace mě moc mrzí, vina ovšem není na naší straně. Zásilka byla již dávno odeslaná. Zásilkovnu jsme kontaktovali, aby ji dohledali a sjednali nápravu. Viz.:https://www.zasilkovna.cz/vyhledavani/1962227329?l=cs
LD Avatar autora Lukáš Doležal | 21.12.2019
Vše na výbornou: cena zboží i rychlost dodání. Potěšilo i milé věnování v balíčku. Děkuji.
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 22.12.2019
Mockrát Vám děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený s naším obchodem. :) Přejeme Vám krásné Vánoce a ať je rok 2020 pro Vás tím absolutně nejlepším. :) Jan za tým CestaBylin
MM Avatar autora Michala Musilová | 18.12.2019
vše v pořádku, rychlé a milé dodání
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 18.12.2019
Mockrát Vám děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojená s naším obchodem. :) Přejeme Vám krásné Vánoce a ať je rok 2020 pro Vás tím absolutně nejlepším. :) Jan za tým CestaBylin
NM Avatar autora Nikola Matějíková | 13.12.2019
Vše v pohodě, děkuji
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 13.12.2019
Mockrát Vám děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojená s naším obchodem. :) Přejeme Vám krásné Vánoce a ať je rok 2020 pro Vás tím absolutně nejlepším. :) Jan za tým CestaBylin
Avatar autora Irena Švagrová | 11.12.2019
Dobrá komunikace, rychlé dodání :) děkuji
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 13.12.2019
Mockrát Vám děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojená s naším obchodem. :) Přejeme Vám krásné Vánoce a ať je rok 2020 pro Vás tím absolutně nejlepším. :) Jan za tým CestaBylin
EB Avatar autora Erik budai | 5.12.2019
Spokojnosť
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 13.12.2019
Mockrát Vám děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený s naším obchodem. :) Přejeme Vám krásné Vánoce a ať je rok 2020 pro Vás tím absolutně nejlepším. :) Jan za tým CestaBylin
JS Avatar autora Juraj Spiššák | 4.12.2019
Spokojnost, co som objednal, prislo. A rychlo.
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 5.12.2019
Mockrát děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste s nákupem spokojený. Budeme se těšit na další návštěvu. Mějte krásné a láskyplné dny, Jan za tým CestaBylin :)
KG Avatar autora Kateřina Gruberová | 27.11.2019
Rychle jednání a super přípravky :) . Určitě znovu objednám .
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 27.11.2019
Mockrát děkujeme za hodnocení. Těší nás Vaše spokojenost. :) Přejeme krásné a láskyplné dny s CestouBylin :)
EB Avatar autora Eva Beyerová | 27.11.2019
Výhodná cena a rychlé doručení.
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 27.11.2019
Mockrát děkujeme za hodnocení. Těší nás Vaše spokojenost. :) Přejeme krásné a láskyplné dny s CestouBylin :)
KP Avatar autora Klára Pfeiferová | 20.11.2019
Jsem velmi spokojená. Zboží došlo rychle a v pořádku. určitě budu nakupovat i příště.
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 27.11.2019
Mockrát děkujeme za hodnocení. Těší nás Vaše spokojenost. :) Přejeme krásné a láskyplné dny s CestouBylin :)
HL Avatar autora Hana Levová | 20.11.2019
Rychlost, srozumitelnost, výrobek v testu od včerejška, věřím, že bude super. Díky moc.
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 27.11.2019
Mockrát děkujeme za hodnocení. Těší nás Vaše spokojenost. :) Přejeme krásné a láskyplné dny s CestouBylin :)
PR Avatar autora Paulína Romanová | 19.11.2019
Dodanie bolo rýchle, komunikácia obchodníka aj jeho ústretovosť pri technických problémoch s platením ma milo prekvapila. Produkty voňali ešte aj cez krabičku :) krása.
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 19.11.2019
Mockrát děkujeme za hodnocení. :) Jsme rádi, že jste s obchodem i s produkty spokojená. Herbalka to skutečně umí. Když otevíráme novou várku, tak nám provoní celý byt. Těšíme se na Vás zase někdy příště. Krásné a láskyplné dny přejeme z CestyBylin :)
RJ Avatar autora Robert Jakubčák | 19.11.2019
Rychlost, komunikace, produkty...vše naprosto skvělé. Obchod doporučuji !!!
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 19.11.2019
Mockrát děkujeme za hodnocení a doporučení obchodu ostatním. Těší nás Vaše spokojenost. :) Přejeme krásné a láskyplné dny s CestouBylin :)
SK Avatar autora Soňa Krausová | 19.11.2019
Vše perfektní, komunikace, dodání i výrobky :)
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 19.11.2019
Mockrát děkujeme za hodnocení. Těší nás Vaše spokojenost. :) Přejeme krásné a láskyplné dny s CestouBylin :)
PH Avatar autora Petra Horníčková | 14.11.2019
Velká spokojenost. Dodání zboží proběhlo obratem, perfektní komunikace a milý přístup. Čaj Shunthi již používám delší dobu a jsem s ním moc spokojená.
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 14.11.2019
Mockrát děkujeme za krásné hodnocení. Jsme rádi, že jste s obchodem i čajem Shunthi spokojená. Těšíme se na Vaši další návštěvu. Krásné a láskyplné dny s CestouBylin :)
MW Avatar autora Miroslava Weigelová | 12.11.2019
Bleskurychlé dodání, ručně psaný milý pozdrav, výrobek zatím neodzkoušen.
JP Avatar autora Jan Perlík (Administrátor) 12.11.2019
Mockrát Vám děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. :) Těšíme se na Vaši další návštěvu a věříme, že i produkt Vám poskytne to, co od něj očekáváte. :) Krásné a láskyplné dny, Jan za tým CestaBylin