Hodnocení obchodu

4,9 105 hodnocení
5
97x
4
6x
3
0x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
SS Avatar autora | 9.10.2019
Rychlé dodání, milý přístup. Určitě zase využiji tento e-shop.
JP Avatar autora 11.10.2019
Děkujeme za hodnocení. :) Jsme rádi, že jste spokojená a těšíme se na Vaši další návštěvu. Krásné a láskyplné dny, Jan za tým CestaBylin :)
ŠČ Avatar autora | 8.10.2019
Nakupovala jsem poprvé u vás a vše bez problémů. Dodání včas a i dobre informovani. Výrobek splnil moje očekávání
JP Avatar autora 8.10.2019
Moc děkujeme za hodnocení. :) Jsme rádi, že jste s naším e-shopem spokojená a věřím, že se k nám brzy vrátíte. :) Krásné a láskyplné dny, Jan za tým CestaBylin
LM Avatar autora | 24.9.2019
Jsem spokojená, zinkáček funguje skvěle.
KL Avatar autora | 23.9.2019
Užívám teprve pár dní krém hydráček, ale za už teď spokojenost. Hydratuje, neucpává póry a krásně voní. Po mnoha krémech jsem již druhý den měla akné, po tomto produktu mám pleť krásně hebkou. Dále se mi líbila rychlé reakce obchodu a milý ručně psaný dopis. Moc děkuji
JP Avatar autora 24.9.2019
Mockrát děkujeme za krásné hodnocení. Jsme rádi, že si Hydráček takto vychvalujete.:) A přejeme Vám úžasné a láskyplné dny :), Jan za tým CestaBylin
MM Avatar autora | 20.9.2019
S nákupem. Přístupem obchodu. Vřelého jednání těchto milých lidiček. S produkty. Tak musím všem těmto bodům co jmenuji, dát za 1*, protože lépe jsem nikde ještě takhle nenakoupila. A to za velmi skvělou cenu. S manželem jsme moooc nadšení. Ajurvédu zkouším už několik let. Ale až tady jsem narazila na báječný přístup personálu, s vysvětlením a doporučením, který ajurvédský produkt je lepší a který kupříkladu není nutné využít. Účinky ajurvédy mám na sobě s manželem už vyzkoušené a jsou velmi znát, samozřejmě jen v tom pozitivním měřítku. Proto se nadále na tuto stránku budu vracet i nadále. :-) A těším se tedy na další výrobky, které tu najdu. Již jsem váš věrný zákazník a moc si chválím vaši práci a přístup. Děláte nám lidem krásnější dny. :-)
JP Avatar autora 24.9.2019
Mockrát děkujeme za krásné hodnocení a přejeme úžasné a láskyplné dny :), Jan za tým CestaBylin
DS Avatar autora | 18.9.2019
MV Avatar autora | 18.9.2019
Velice spokojená
JP Avatar autora 18.9.2019
Jsme moc rádi, že jste spokojená. :) Děkujeme za hodnocení a uděláme maximum, aby tomu tak bylo i nadále. Krásné a láskyplné dny, Jan za tým CestaBylin
AM Avatar autora | 16.9.2019
Obchod vřele doporučuji všem - rychlá komunikace, produkt byl za tři dny u nás doma. Super!
JP Avatar autora 16.9.2019
Mockrát děkujeme za krásné hodnocení! :) Těší nás Vaše spokojenost a uděláme maximum, aby tomu tak bylo i příště. :) Krásné a láskyplné dny, Jan za tým CestaBylin
DM Avatar autora | 11.9.2019
S obchodem jsem velmi spokojená. Skvělá komunikace, rychlost vyřízení objednávky, pestrá nabídka, přehlednost stránky. Děkuji.
JP Avatar autora 11.9.2019
Děkujeme za krásné hodnocení. :) Jsem rád, že jste s naším e-shopem spokojená a věřím, že se budete i ráda vracet.:) Přeji krásné a láskyplné dny, Jan za tým CestaBylin
PP Avatar autora | 9.9.2019
Jsem velmi spokojená. Rychlí a spolehlivý ????
JP Avatar autora 9.9.2019
Mockrát děkujeme za hodnocení. Jsem rád, že jste spokojená a věřím, že budete i s produkty. :) Pokud by tomu tak nebylo, budu rád, když nám o tom dáte také vědět. Přejeme krásné a láskyplné dny, Jan za tým CestaBylin
DV Avatar autora | 1.9.2019
Skvělý obchod, kde najdu od čajů přes tinktury, literaturu až po vonné tyčinky či svíčky. Konkrétně Ajuverda pro mě velkou neznámou ale už od prvního vyzkoušení jsem si ji zamilovala. Komunikace také plný počet bodů a vstřícnost maximální. Děkuji moc a 100% doporučuji
LM Avatar autora 17.9.2019
Děkuji za hodnoceníčko! :))))
YN Avatar autora | 24.8.2019
Zdravím, zatím jsem si objednala pytlíky do svých pivních lázní, tak uvidíme. Ale se zásilkou jsem spokojena. Kdyby byly pytlíčky plátěné, byla bych ještě raději. V budoucnu zde jistě budu nakupovat. Děkuji-N.Y.
LM Avatar autora 24.8.2019
Dobrý den, děkuji Vám za vaše hodnocení. Doufám, že pytlíčky poslouží jak maji a moc se budeme těšit na další návštěvu. :) Pokud máte zájem, napište mi na linda@cestabylin.cz a určitě se můžeme domluvit, ráda vám ušiju i látkové. :) s pozdravem Linda za tým CestaBylin.
ZH Avatar autora | 21.8.2019
Velký výběr, přijatelné ceny. Kvalitu výrobků zatím nemohu posoudit. ZH
JP Avatar autora 21.8.2019
Moc děkujeme za krásné hodnocení. Věříme, že budete spokojená i s kvalitou výrobků. Oceníme, pokud nám poté dáte vědět, abychom od Vás měli zpětnou vazbu. :) Mockrát děkujeme a těšíme se zase někdy příště. Mějte krásné dny. S láskou, Tým CestaBylin
JK Avatar autora | 19.8.2019
Šlo o první nákup a spokojenost, příjemné jednání, rychlé dodání.
JP Avatar autora 19.8.2019
Moc děkujeme za pěkné hodnocení a jsme rádi, že jste s námi spokojen. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu a objednávku. :)
TA Avatar autora | 15.8.2019
S Vaším obchodem jsem naprosto spokojená, nakupuji zde už delší dobu a vždy najdu, co potřebuji, ocenuji také rychlou dodací lhůtu a příjemný personál. Jednoznačně doporučuji...
JP Avatar autora 15.8.2019
Moc děkujeme za krásné hodnocení. Jsme rádi, že jste s naším e-shopem spokojená a věříme, že to tak bude i nadále. Připravujeme nové funkce, lepší přehlednost i nové produkty. Máte se na co těšit. :) S láskou, Tým CestaBylin
TD Avatar autora | 7.8.2019
Všechno naprosto v pořádku a přesně jak má být.Děkuji moc za skvělý nákup,určitě nebyl poslední.
JP Avatar autora 15.8.2019
Moc děkujeme za krásné hodnocení. Jsme rádi, že jste s naším e-shopem spokojený. A věřím, že Vaše spokojenost bude i nadále růst. :) Těšíme se na Vaši další návštěvu a objednávku. S láskou, Tým CestaBylin
Avatar autora | 28.7.2019
Rychlost dodání,velký výběr
Avatar autora | 14.7.2019
Zboží přišlo velmi rychle a naprosto v pořádku. Děkuji
Avatar autora | 2.7.2019
+ ihned se ozvali, vše OK

Příjemné jednání, info o zpoždění dodání, doporučuji
Avatar autora | 7.6.2019
Spokojen